|
|
#1 |
|
evet arkadaslar haftanın konugu herkes
yeni gelen yada bilgisi olmayan üyeler için acıklıyorum bu bölümde forumda üye olan herkese soru sorabilme hakkınız var soru sınırlaması yok tani sordugunuz sorular mantıklı olmalı eger üye yöneltilen soruyu cevaplamak istemezse tarafımca soru silinecekir tesekkürler
sanma unutulur kalp agrısı zamanla herşeyi unutarak yaşanır sanma neydi bi arada tutan şey ikimizi birleştiren neydi ellerimizi bırak bana anlatma imkansız sevgimizi sevmek bir çok seyi göze almaktır...! SEN VARKEN ÜŞÜMEZDİM BÖYLE TİTREMEZDİM VE SEN VARKEN BİTEN SEVGİLERE ÜZÜLMEZDİM GİDENLERE KÜSMEZ KALANLARA ACIMAZDIM...! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Sep 2007
Bağlantı: 02-10-2009 23:31
Üye No: 13047
Yaşı: 25 |
haftanın konuğu bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olsun yarın seçim var ve üzerinize düşeni yapın azınlıklara bu memleketi vermeyin cumhuriyetinize sahip çıkın.
sizi konuk olarak sandıkta bekleyenleri unutmayın. 1 oy herşeyi değiştirir çocuğunuzun geleceğini belkide. sevgiyle, saygıyla... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stajer Moderator
Bağlantı: 28-01-2010 06:17
Üye No: 4886
Yaşı: 22 |
Haftanın konuqu ben oLurum
![]() ![]() ![]()
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#4 |
|
sensiz sabah olmuyor..!
![]() |
yok yaa haftanın konugu olcak kimse bulamıyorum sende omlasan yandık ugur
sanma unutulur kalp agrısı zamanla herşeyi unutarak yaşanır sanma neydi bi arada tutan şey ikimizi birleştiren neydi ellerimizi bırak bana anlatma imkansız sevgimizi sevmek bir çok seyi göze almaktır...! SEN VARKEN ÜŞÜMEZDİM BÖYLE TİTREMEZDİM VE SEN VARKEN BİTEN SEVGİLERE ÜZÜLMEZDİM GİDENLERE KÜSMEZ KALANLARA ACIMAZDIM...! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() |
ben oluyum yane
![]() ![]() |
|