|
|
#1 |
|
évét arkadaşLar oyun çOk ßasit . . .
ßir üstéki üyéyé ''Lakap'' takıCaz. . . Ama Lütfén oyunumuzda ''arqo'' kéLiméLérdén kaçınaLım iYi OyunLar ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jul 2008
Bağlantı: 08-11-2009 18:07
Üye No: 19349
Yaşı: 20 |
babacan
![]()
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() |
amiramilis
![]() ![]() |
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#4 |
|
sensiz sabah olmuyor..!
![]() |
süper zeka
![]()
sanma unutulur kalp agrısı zamanla herşeyi unutarak yaşanır sanma neydi bi arada tutan şey ikimizi birleştiren neydi ellerimizi bırak bana anlatma imkansız sevgimizi sevmek bir çok seyi göze almaktır...! SEN VARKEN ÜŞÜMEZDİM BÖYLE TİTREMEZDİM VE SEN VARKEN BİTEN SEVGİLERE ÜZÜLMEZDİM GİDENLERE KÜSMEZ KALANLARA ACIMAZDIM...! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Profosyonel Kullanıcı
cüneyt yakıcam seni, inşallah benim üstüme gelirsin ![]() ezo ![]()
|
|
|
#6 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() |
by ukala...
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#7 |
|
sensiz sabah olmuyor..!
![]() |
byn yalnızlık
sanma unutulur kalp agrısı zamanla herşeyi unutarak yaşanır sanma neydi bi arada tutan şey ikimizi birleştiren neydi ellerimizi bırak bana anlatma imkansız sevgimizi sevmek bir çok seyi göze almaktır...! SEN VARKEN ÜŞÜMEZDİM BÖYLE TİTREMEZDİM VE SEN VARKEN BİTEN SEVGİLERE ÜZÜLMEZDİM GİDENLERE KÜSMEZ KALANLARA ACIMAZDIM...! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
![]() Kayıt: Dec 2006
Bağlantı: 01-02-2010 18:56
Üye No: 2623
Yaşı: 25 |
şafakçı ezgi
![]()
|
|
|
#9 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jun 2007
Bağlantı: 21-02-2010 19:21
Üye No: 18956
MElEk
![]()
>>>@z!Z<<< TutãmıyãCãqıM SözLér Vérmém ãDımLãrımDã'Kim Né Dér Diyé DüşünméM DünyãDã KimSé üzüLSüN İstéMéM ßazı ŞéyLéri ãSLã ãfféTMéM Acıyı TãnıDıqıM içiN KimSéyé ÇéktirMéM CéSãrétSizLiqi GuRuRLã örtMeM YãLãN Vé TãktikLérLé UqRãşmãYıN YéMéM!.. DoStLãrıMã Lãf EttirméM TutkuLãrım VãrDıR VãzGéÇéMéM KénDimé GüvéNiRim ßunu SorquLãyãNı SorGuLãRıM.. ßénimLé OyuN oynãnmãz MızıkCıyıM.. Hér ZãmãN iLK Vé SoN Sözü ßen SöyLériM HãyãT ZorDuR ßilirim ãmã ßénDé KoLãy ßiri DéqiLim.. GiDiyorSãN EqéR,Çok özLéSém ßiLé DöN DéméM. Hér Şéy ßénDé ßãşLãR ßénDé ßitéR.. TãßuLãRıMıN YıkıLmãSıNã İzin VérMéM GüvénméDikçé SévMéM Hãyãtımı KimSéNiN ßozmãSıNã MããL VérMém.. AqıR GéLiyoRSã ßunLãR,FiRãR SérßeSt ßénDé üStéLéMéM!.. |
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#10 |
|
Profosyonel Kullanıcı