|
|
#1 |
|
bu dünya neden bu kadar ağır? insanlar nasıl bu kadar acımasız? neden bu kadar anlayışsız? ben herkesi mutlu etmek için neden bu kadar çırpınıyorum? ve neden böyle bir hayatta yaşamak zorundayım............
|
|
|
|
#2 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Aug 2006
Bağlantı: 30-08-2009 18:23
Üye No: 7
Yaşı: 20 |
hepimiz bu hayatta yasamak zorundayız. bu allahın taktiri bu yüzden kimse bunu degiştiremez.
su anda bu dünyadaki insanlar allahın deneyi oldugundan dolayı büyük sorunlar yasatıyor. bu yüzden bu kadar agır bu dünya insanlar acımasızdır.çünkü hepsi kendi cıkarını düşünüyor sen insanları mutlu etmeye calısıyorsun cunku sen cok iyi bir insansın ablacıgım
|
|
|
#3 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Sep 2007
Bağlantı: 02-10-2009 23:31
Üye No: 13047
Yaşı: 25 |
hepimizin dertleri var kimimizinki ölümcül bu sorunun cevabını insanoğlu veremez. acımasız ve anlayışsız insanlara insan demek bir anlayışsızlık örneği bence insanları mutlu etmek için çırpınman boşa çünkü sen bir meleksin. |
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() Kayıt: Dec 2006
Bağlantı: 01-02-2010 18:56
Üye No: 2623
saolun arkadaşlarım bi nebze sevildiğimi değer gördüğümü bilmek beni mutlu etti.eee tabi 11 kişinin bakıpta 2 kişinin yorum yapmasıda düşündürmedi değil hani
![]() K@N@TSIZ Konu angel37 tarafından (30-08-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jul 2008
Bağlantı: 08-11-2009 18:07
Üye No: 19349
Yaşı: 20 |
Alıntı:
seni seviyoruz angel ![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() |
Alıntı:
Anla walla terzi kendi söküğnüü dikemezmiş Abla başta seni çok seviyoruz![]() şimdi sorlaırna bakarsak walla bende bunlardan müzdaribim ![]() İnsalar çiğ süt emmişlker abla salla geç dicem ama geçilmiyor be insan takıldımı takılıyor niye kötüler beni buluyor veya bende kötümüyüm??Soru istersen bir çok ama bir tane cevap yok![]() Benim önerim Burhan Konuya Lütfen ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#7 | |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() |
Alıntı:
inanırmısın defalarca sordum kendime cvp hep şu oldu... çünkü ben bir deliyim... bi farkımız var dünya bana ağır gelmio çünkü o nu yok sayıyorum![]() sende denemelisin...insanların acımasızlığına gelirsek hepsi bir boşluktalar koca bir maniviyat eksikliği... üzücü ama gerçek takma zamanla alışırsın...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
YapıTaşı!
![]() |
Alıntı:
hayat ağır çünkü o her kapıyı açan anahtarımız yok, insanları acımasız yapan hırs, artık herkes hayattan ölesine bunalmıski kendi yasadıkları zorlukları baskalarının hiç yasamadığını zannediyorlar. bu yüzden ben yandım onlarda yansın edasında herkes.. seni mutlu etmek için uğrasmıyorsa kimse, sen neden uğrasıyorsun ki ablam.. bu hayatta yaşamak zorunda değilsin, at kendini 5. kattan bak herşey nasılda bitiyor... ![]()
__________________ Sımsıcak damlıyor yanaklarımdan ayrılık.. Ayrıktanda zor gelir insana bazı şeyler Bıraktığın bir çok hatıra, sağda solda toplanmadı Unuttuğun bir fotograf var Bakmaya doyamadım Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde Toz duman bir ateş oldum Aşkı buldum sen diye Mutlu ol yeter ki Gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar Seni benden alsalar bile.. Mutlu ol yeter ki Gittiğin yerde benden bi parça aşk olsun Katre olsun Yeşil gözlerinde.. Yan kalbim yan Külden adam olursan.. Yan kalbim yan Kaçamazsın sevdadan.. LeyLa BiR geCeDe, giDişiNLe KapaNdı GözLeRim.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Administrator
![]() Kayıt: Dec 2006
Bağlantı: 01-02-2010 18:56
Üye No: 2623
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() saol tosunum teşekkür ederim sen biliyosun zaten olup biteni içimi dışımı ciğerimi böbreğimi bazen geliyolar bana arada sırtımda ki yük bi tarafa kayıyor yük ağar basınca isyan ediyorum ,arada düzlüyosun beni teşekkür ederim ..... ![]()
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#10 | |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() |
Alıntı:
Hurimm dünya bizim gibilere ağır Biz küçük geliorus bu dünyaya... Taşıyamıoruz sanırım...İnsanlar çok acımasız ve anlayışsız... Çünkü herkez kendi derdine tasasına düşmüş... Arkada kalanı düşünmez olmuşlar. Ben ezip geçerim ben iyi olayım gerisi beni bağlamaz diolar...Ve arada kalanlar hep (senin gibi) birşeyleri yargılıyor ama nafile ![]() Ben herkezi mutlu etmek için uğraşıyorm ama kimse beni düşünmüyor Bazı insanlar bence kendini bu gibi şelerde görevli sorumlu hissediyor. Bazı kişiler de bi oran düşünmeye kalkarsak her 100 kişinin sadece 10 u kendinde bu sorumluluğu hissediyor. Sende bu 10 kişinin içersindesin... Bence kendinle gurur duymalısın. Çünkü insanlar artık başkaları için değil uğraşmak elini bile kaldırmıyor....düşin kii alt komşusu açlıktan ölürken bir üsttekinin ruhu bile duymuyor. Zamanla insanlık köreliyor... Neden böyle bir hayatta yaşamak zorundasın. Çünkü başka seçeneğin yok. Hayata gelirken sana sorulmadı...Hepimiz öyleyiz. Koca bir kazanın içerisine atılıyoruz. Ve bize bir kaç seçenek sunuluyor. Kaçıp gitmek yok. Ben sıkıldım buraya kadar da diyemiyorsun Bize kalan ise savaşmak o kazandan yanmadan küllerimiz savrulmadan çıkmak kalıyor. Bunun için uğraşırken de mutlaka yaralar izler kalıyor. ama önemli olan o yaraları izleri kolayca iyleştirebilmek. En azından bunun için çabalamak...Uzun lafın kısası Hayat sevince güselll obaaa
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dikemezmiş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|