|
|
#1 |
|
Evet Arkadaşlar Bu tagın önemini belirteyim.Genelde çogu kullanıcı kendi ekledigi videoları tabiki youtube ye ekledigi videoları veya hoşuna gitti videoları izletmek için bu tagı kullanmalı kullanıcılara direk link vermektense forumda izletmek daha güzel diye biz buraya böyle tag ekledik.
Youtube Anlatımlı Resim 1 ![]() Youtube Anlatımlı Resim 2 ![]() Youtube Anlatımlı Resim 3 ![]() Youtube Anlatımlı Resim 4 ![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Selçuk tarafından (04-06-2007 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Selçuk Kullanıcısına Teşekkür Edenler: |
ezgi (03-10-2008)
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() |
sağol Selçuk Abi
|
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#4 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Mar 2007
Bağlantı: 20-06-2009 02:44
Üye No: 5838
Yaşı: 21 |
EmeGiNe Saglık ßilmeyen Arkadaşlarımıza Güzel bir Döküman olmuş
|
|
|
#5 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jun 2007
Bağlantı: 21-02-2010 19:21
Üye No: 18956
Yaşı: 20 |
Bi TÜrLÜ AÇIlMADıkii ViDYO KOyaLım..!
>>>@z!Z<<< TutãmıyãCãqıM SözLér Vérmém ãDımLãrımDã'Kim Né Dér Diyé DüşünméM DünyãDã KimSé üzüLSüN İstéMéM ßazı ŞéyLéri ãSLã ãfféTMéM Acıyı TãnıDıqıM içiN KimSéyé ÇéktirMéM CéSãrétSizLiqi GuRuRLã örtMeM YãLãN Vé TãktikLérLé UqRãşmãYıN YéMéM!.. DoStLãrıMã Lãf EttirméM TutkuLãrım VãrDıR VãzGéÇéMéM KénDimé GüvéNiRim ßunu SorquLãyãNı SorGuLãRıM.. ßénimLé OyuN oynãnmãz MızıkCıyıM.. Hér ZãmãN iLK Vé SoN Sözü ßen SöyLériM HãyãT ZorDuR ßilirim ãmã ßénDé KoLãy ßiri DéqiLim.. GiDiyorSãN EqéR,Çok özLéSém ßiLé DöN DéméM. Hér Şéy ßénDé ßãşLãR ßénDé ßitéR.. TãßuLãRıMıN YıkıLmãSıNã İzin VérMéM GüvénméDikçé SévMéM Hãyãtımı KimSéNiN ßozmãSıNã MããL VérMém.. AqıR GéLiyoRSã ßunLãR,FiRãR SérßeSt ßénDé üStéLéMéM!.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jul 2007
Bağlantı: 15-10-2008 19:57
Üye No: 9988
Yaşı: 23 |
Yine Dokturmu$un SeLcuk
![]() SaoLasın ßu PayLa$ım İcin
![]() BeBiSh......... Bakıpta ibret aL yere duSen yapraqa... 1 ZamanLar oda bakardı YukSekLerden topraqa... Giderken ardında bıraktıqın kaLb'inSe eLbet O'na donecekSin gunun 1 inde..... Tesekkure ne gerek vardı demicem
|
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
![]() Kayıt: Dec 2008
Bağlantı: 16-12-2008 19:52
Üye No: 28267
Yaşı: 11 |
arkadaşlar ben buraya yeni geldim şuan siteyi geziyorum ama ben vidyo veya müzik dinleyemiyom
lütfen bana bu vidyoları nasıl dinlieceğimi sölermisiniz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Dec 2006
Bağlantı: 24-12-2009 00:18
Üye No: 3019
Yaşı: 22 |
Arkadasım öncelikle hoş geldin. Videoları nerden izleyemiyorsun Liderforumdan mı yoksa hiç mi video izleyemiyorsun.Eger hiç video izleyemiyorsan bir video oynatıcı programı yüklemen lazım bilgisayarına Mediaplayer, Vlc Player gibi... Sorununun ne oldugunu tam bilmedigimiz için anca bu kadar yardımcı olabildik.
__________________ |[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]|[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]| hayat yaşamayı mutLuLuk güLümsemeyi ßaşarı kazanmayı dostLuk payLaşmayı huzur sabretmeyi sevgi ise hakketmeyi ßiLenLer için vardır... ![]() Bugünlerde üzerimde aşırı bir elektriklenme var nedendir bilinmez o yüzden sakin mod takılıyoruz | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | َﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ |Ghostly| َﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ |[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
YapıTaşı!
![]() |
ben söylüyeyim; forumdaki vidyoların hemen hepsi youtube üzerinden koyulduğu için izleyemiyorsun. teknik destek kısmında youtube a giriş konularını incelersen forumdaki vidyolarıda nasıl izleyeceğini anlarsın. youtube ı açtığın zaman onlarda açılacaktır.
__________________ Sımsıcak damlıyor yanaklarımdan ayrılık.. Ayrıktanda zor gelir insana bazı şeyler Bıraktığın bir çok hatıra, sağda solda toplanmadı Unuttuğun bir fotograf var Bakmaya doyamadım Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde Toz duman bir ateş oldum Aşkı buldum sen diye Mutlu ol yeter ki Gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar Seni benden alsalar bile.. Mutlu ol yeter ki Gittiğin yerde benden bi parça aşk olsun Katre olsun Yeşil gözlerinde.. Yan kalbim yan Külden adam olursan.. Yan kalbim yan Kaçamazsın sevdadan.. LeyLa BiR geCeDe, giDişiNLe KapaNdı GözLeRim.. ![]() ![]() |
|
|
|
| Reklam Alanlarımız |
|
|
#10 |
|
Profosyonel Kullanıcı
![]() Kayıt: Jul 2009
Bağlantı: 20-12-2009 10:05
Üye No: 35168
Yaşı: 24 |
Sağolun teşekkürler
єℓιм∂є кυяυ ιкι güℓ, gözℓєяιм∂є нüzüη уüкℓü ∂αмℓαℓαя.. вιя нσşçαкαℓ'ı ∂α çσк göя∂üη уα вαηα, вєη∂єη вυ кα∂αя. . .ภє кค๔คгค tєรlเ๓ ๏l๔ยภ! รöאlє, кคç кเşเאє קคzคгlค๔ıภ Gﻮü zєl รคçlคгıภı!By.Duelonur... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|